In fotbal, Justitia nu umbla legata la ochi si cu balanta in mana, ci in BMW si cu POS-ul in buzunar..

Dupa o plimbare relaxanta la ceas de seara, ma asteptam sa am o seara linistita si un somn pe cinste.

Pana cand am ajuns acasa si am citit ultima noutate din fotbalul care ma priveste:

Astazi a avut loc sedinta comisiei de disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Printre cazurile analizate si „judecate” a fost si cel al incidentelor survenite la finalul meciului Soimii Pancota – FC Hunedoara. Onor membrii comisiei, dupa ce au analizat toate probele puse la dispozitie (declaratii si probe video), au decis sa imparta dreptatea, fiecaruia „dupa merite”: astfel, pentru injurii si imbranceli, indreptate inclusiv asupra arbitrului, hunedorenii Fagarasanu, Gaceanu si Dragota au fost suspendati cate 12 etape si obligati la plata unor amenzi consistente. Dar, cireasa de pe tort, sau mai bine-zis bomboana de pe coliva dreptatii in fotbal a fost asezata in momentul anuntarii deciziei in privinta agresorului Lengyel – cel care, facandu-l invidios pe Bute, l-a trimis in coma pe Daniel Ambrus cu un pumn gospodaresc. Ei bine, ce credeati? Ca „pugilistul” a fost eliminat din fotbal? Ca i s-a sugerat sa se angajeze la firma de paza a patronului echipei pancotane? Corect! Dar doar daca judecata se facea in Germania, bunaoara…pentru ca ai nostri damboviteni l-au mustrat parinteste pe golanas, dictandu-i o pauza fortata de doar 3 etape!!! Poate i-au gasit circumstante atenuante, si-o fi scrantit degetele..

In aceste conditii, mai putem noi spera ca dreptatea invinge?

Ce parinte isi mai trimite copilul la fotbal, ce jucator mai are tragere de inima sa munceasca pentru banii pe care ii castiga?

Sincer, in locul fotbalistilor hunedoreni nedreptatiti, m-as adresa justitiei, reclamand ca mi se limiteaza dreptul la munca printr-o decizie aberanta, total nefondata si complet discriminatorie. Dar… daca gasesc tot „impartitori ai dreptatii” cu PiiOeS la purtator??..

 
0 comments on “In fotbal, Justitia nu umbla legata la ochi si cu balanta in mana, ci in BMW si cu POS-ul in buzunar..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *