Comunicat de presa al Asociatiei Suporterilor Corvinisti

ASC211

Asociatia Suporterilor Corvinisti – organizatie reprezentativa a sustinatorilor fenomenului fotbalistic de pe malurile Cernei, in colaborare cu clubul de fotbal FC CORVINUL Hunedoara – reprezentat de domnul Mircea Alic, va anunta initierea demersurilor de atragere a investitorilor dispusi sa se implice in sprijinirea financiara a clubului – simbol al municipiului Hunedoara.

ASC21

Asteptam sa ni se alature oamenii de afaceri potenti economic care sunt interesati de sponsorizarea unui proiect sustenabil pe termen mediu si lung – axat in faza incipienta pe organizarea unui puternic centru de copii si juniori – temelia dezvoltarii inteligente a fotbalului din toate timpurile, si a unei echipe de seniori al carei spirit sa poata fi confundat cu cel al ilustrilor predecesori.

Suntem deschisi oricarei colaborari de buna credinta, neexcluzand dintre eventualii sponsori nici aportul societatii care finanteaza la momentul actual echipa locala.

Dorinta noastra este ca aceasta etapa sa fie doar prima din cele care, bine programate, sa readuca pe terenul de fotbal echipa de traditie FC Corvinul 1921 Hunedoara. Consideram ca renasterea traditiei corviniste in vara anului 2014 ar fi o reparatie simbolica la implinirea a 10 ani de la dezafilierea echipei.

In paralel, constienti fiind de limitele bugetare ale administratiei locale, ne adresam Consiliului Judetean cu propunerea ca baza sportiva Michael Klein sa fie preluata de  aceasta institutie in vederea amenajarii unui complex modern – baza de antrenament si pentru competie demna de a cataliza suporterii din intreaga regiune.

In plan secund, solicitam Primariei si Consiliului Local al Municipiului Hunedoara desemnarea unor reprezentanti carora sa le prezentam planul de infiintare a unui Club Sportiv Municipal – care sa reuneasca toate ramurile in care activeaza sportivii locali. Ne dorim prin aceasta forma de organizare centralizarea valorilor de care comunitatea nu duce lipsa si asigurarea unui climat de pregatire propice performantei in numele Hunedoarei, mai ales in conditiile in care la terminarea junioratului sportivii sunt nevoiti sa se indrepte spre cluburile din alte localitati. Reamintim si pe aceasta cale rezultatele meritorii obtinute de pugilistii, handbalistele, luptatorii, atletii, popicarii ori tenismenii care slujesc culorile acestui oras, precum si numele unor sportivi de legenda slefuiti in pepiniera talentelor hunedorene, asa cum sunt: Mihai Leu, Vasile Stanga, Marieta Ilcu, sau regretata Maria Cioncan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *