Ce facem cand cauza e la altii dar efectul la noi?..

Nu vreau sa ma intind prea mult cu povestea actiunii de voluntariat desfasurata sambata (nu numai) in imprejurimile Hunedoarei, sub egida programului “Let’s Do It, Romania!”. A fost o treaba buna, cu munca multa, dar si un dezagreabil gust amar simtit la “intalnirea” cu tonele de gunoaie lepadate in natura. Satisfactia lucrului bine facut a fost insa pe masura.

Gunoi

Titlul mi l-a inspirat insa o remarca “emisa” de un angajat al primariei hunedorene. Auzind ca ne propunem sa limitam efectele prafului generat de halda de steril de la Teliuc prin crearea unei bariere verzi din arbori pe latura dinspre Hunedoara a acesteia, domnul (nu i-am retinut numele, am ramas parca doar cu informatia ca se ocupa de Mediu) a replicat: Nu e treaba noastra, ca nu apartine de Hunedoara!

Pai bine, domnule de la Mediu, dar daca buba se sparge in capul nostru stam cu mainile in san?

E ca in cazurile in care vecinului de la parter i se infunda scurgerea toaletei iar mie imi iasa surprizele din closet, da? Cum procedez in astfel de cazuri ca tot nu ma pot dumiri?

Sau vorbim cu Busu’ de la meteo sa “rezolve” cu cei de Sus ca vantul sa bata de-acum incolo doar dinspre Hunedoara pentru a nu fi nevoiti sa ne implicam si noi “atatica”… 😉

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *