Doru Ivanov @ Cafe d’Art Hunedoara: Comedie fara limite, distractie memorabila

Dezamagit de ultimul spectacol de gen la care participasem in oras si de la care plecasem aproape constipat, am decis cu greu sa dau curs invitatiei admirabililor prieteni din Cafe d’Art de a merge la show-ul de comedie prestat de Doru Ivanov.

Stand-up afis

Nu prea stiam mare lucru despre artist dar m-am lasat convins de perspectiva unei seri dragute si, insotit de cea mai tare trupa de prieteni, m-am „infipt” in decorul unic al cafenelei preferate. Nu am regretat deloc!

Stand-up2

Prima reactie a mea la sosirea comediantului a fost „ce-ti mai place sa intarzii!..”, nu de alta, dar ma stresa gandul ca printesuca mea ma asteapta acasa cu intrebarile pregatite 😛

Ce a urmat a intrecut orice asteptare. A fost un show pe cinste, cu glume diverse si bine legate, foarte putine dintre ele auzite inaintea acestui prilej. Doru a interpretat magistral, folosind inteligent cateva insertii audio din piese arhicunoscute si dialogand savuros cu publicul.

Stand-up1

Repet, nu il urmarisem pana acum, dar modul in care a reusit sa ne transforme seara intr-una de neuitat ma indreptateste sa va recomand ca, oricand/oriunde si in orice conditii, sa profitati de prezenta spectacolelor sale!

Merita!

Stand-up3

Buna dispozitie va fi inclusa in program iar aplauzele furtunoase vor incheia orice reprezentatie a lui.

Stand-up4

A lui Doru Ivanov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *