Comunicat de presa Asociatia Suporterilor Corvinisti – decembrie 2013

ASC

Comunicat de presa ASC – decembrie 2013

Conducerea Asociatiei Suporterilor Corvinisti va informeaza ca in urma sedintei organizate la sfarsitul saptamanii trecute s-a hotarat inceperea organizarii activitatilor necesare renasterii echipei FC CORVINUL HUNEDOARA si aparitiei ei pe stadioanele de fotbal incepand cu sezonul competitional 2014-2015.

Membrii organizatiei noastre si-au exprimat dorinta ca toate mijloacele sa fie concentrate pe acest demers de suflet iar rezultatul final sa ne ofere satisfactia dorita de toti iubitorii fotbalului din municipiul Hunedoara.

Entuziasmul sustinatorilor corvinisti va fi insotit de sprijinul financiar materializat prin cotizatiile lunare stabilite la cuantumul de 20 RON si contributiile sponsorilor cu suflet alb-albastru. Din acelasi punct de vedere, venind in intampinarea solicitarilor corvinistilor aflati departe de tara, in cursul acestei saptamani va fi deschis si un cont in EURO pentru plata donatiilor provenite din diaspora.

Planul de actiune creionat pana la acest moment ne permite sa afirmam cu toata increderea ca vara anului 2014 ne va aduce inapoi cel mai de pret bun – CORVINUL – echipa de legenda a Hunedoarei, infiintata in anul 1921!

 

Consiliul Director                                                                                                                                           

Asociatia Suporterilor Corvinisti                                                                                          04.12.2013

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *