Senzational! Adevarul a fost desecretizat! Am aflat cine mai posteaza pe contul de FB al unui jurnalist hunedorean!!!

Telenovela dezvaluirilor din razboiul „presei libere” cu deputata „hunedorenilor dragi” a trecut la nivelul urmator: articolele scrise „pe surse”.

Adica cele in care jurnalisti echidistanti si neimplicati in conflict afla de subiect si iau atitudine: http://www.stiripesurse.ro/reactie-halucinanta-a-unui-deputat-fata-de-un-jurnalist-din-hunedoara/ , articol scris de Iuliana Knospe si publicat la 07:19.

Knospe

Ce e halucinant aici? Faptul ca, asa cum remarcase si unicul comentator al articolului, din printscreen-ul folosit sa ilustreze textul rezulta ca postarea de pe Facebook a jurnalistului era in plin proces de editare !

Eroare tactica

Pentru cei care folosesc cu regularitate aceasta retea de socializare este usor sa inteleaga la ce ma refer: comentariile aflate „in editare” sunt afisate in casuta responsiva, permitand modificarea textului dorit. Iar editarea se poate face numai de catre administratorul contului de Facebook sau de persoanele carora li s-a permis accesul in contul respectiv! In plus, captura de ecran nu va prinde niciodata un comentariu aflat in curs de editare decat daca este facuta exact de pe laptop-ul sau calculatorul editorului lui!

In aceste conditii, e limpede ca Iuliana Knospe are permisiunea sa posteze in numele unui alt jurnalist si sa realizeze apoi articole „pe surse”? Sau…o fi invers? 😀

Oricum, ma bucur ca macar partial am dezlegat o enigma din incalcitele dosare contemporane ale zonei in care traim…. 😉

Astept alte argumente, chiar daca sunt contradictorii, daca cineva le detine. 🙂

 
0 comments on “Senzational! Adevarul a fost desecretizat! Am aflat cine mai posteaza pe contul de FB al unui jurnalist hunedorean!!!
  1. Pingback: Jurnalistul roman si meduza au in comun un singur lucru: coloana vertebrala » sebastian bargau blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *