Proverbul „cine fura azi un ou…” si-a pierdut rostul..de ce sa furi oul cand il poti gasi in Parc la Simeria? Si-ti aduce 1000 de lei!

O mai tineti minte pe aia a lu’ bloggeru’ Nastase? Ala impuscatu’ in fular de firma? Mare vorba a zis cand era supranumit El Insusi: „sa-mi numarati ouale!”..Vezi, Doamne, era nemultumit de insistenta cu care pulimea vroia sa ii afle dimensiunile averii. Eh, a trecut…acum numara alte oua, prin cuibare mai racoroase..;)

Nasoala introducere, stiu, dar mi-am amintit de ea cand ma intrebam cum sa incep postarea asta. Ca, iata, dupa-atatia ani, se mai gasesc si altii sa ne invite tot la o treaba cu oua. Dar nu cu numarat, ci cu cautat de galbenusuri necojite.

Si unde ar putea fi mai usor descoperite ouale decat in iarba cruda a Parcului Dendrologic din Simeria?

Da, despre asta vreau sa va zic: duminica asta, pe la pranz, asa, sa se dezmeticeasca si voluntarii care lupta pentru Mocanita, cei de la AVIS 3000 va asteapta in locatia naturala a Parcului simerian sa participati la un concurs ajuns la a doua editie: cel de cautare a oului de 1000 de lei!

Oul

Va fi distractiv, vor mai fi si alte premii puse in joc, dar important este ca unul dintre participanti – cel mai inspirat in cautari se va bucura de un premiu in valoare de 10 milioane (lei vechi, nu sariti cu detectoarele.. :P)! Numa’ bine pentru o masa de Paste mai imbelsugata decat de obicei, ca tot vin Sarbatorile peste noi! 😉

Cei dintre voi care ati veni dar nu va lasa acciza aveti si varianta trenului. Ca, nah, avem si noi gara, chiar daca e capat de linie, nu? 🙂

tren

Eu v-am marcat aicisa niste recomandari de trenuri, dar asta nu inseamna ca daca va intindeti nu puteti sa mai ramaneti peste program la o petrecere dendrologica.. 😉 Castigatorul face cinste, asa se cade! :))

Nu mai zic nimic acum, ca am in cap numai gaini de-ale lui Cristoiu, dintr-alea care nasc pui vii si oua cu valoare, dar daca propunerea mea va surade, va astept duminica la 10:20 in gara! Ca eu ma duc, gasi-le-as oul!.. 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *