EXTRAORDINAR: Castelul Corvinilor de la Hunedoara va fi promovat intr-o reclama difuzata in toata lumea pe intreaga durata a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia!

UPDATE: Reclama poate fi vizualizata aici: [vimeo http://vimeo.com/94063403]

Ceea ce nu au reusit nenumaratele proiecte extrem de costisitoare ale guvernantilor tarii, si anume promovarea valorilor remarcabile ale Romaniei pe plan extern, se va realiza in vara acestui an fara niciun fel de cheltuiala!

Mai mult, miliardele de telespectatori care vor urmari cu sufletul la gura evolutiile echipelor nationale favorite vor ramane in memorie cu imaginea monumentului cu care noi – hunedorenii – ne mandrim cu fiecare ocazie: Castelul Corvinilor!

Castel

Cum e posibil asta?

Simplu: in aceste zile, la Castel se filmeaza o reclama la o celebra marca de autoturisme, spot realizat de o echipa sosita special din Brazilia, si care va fi redata pe toate posturile de televiziune care vor transmite partidele de fotbal ale campionatului mondial desfasurat pe continentul sud-american.

Curtea interioara a Castelului, "imbogatita" temporar cu sistemele de lumini folosite la filmarea reclamei

Curtea interioara a Castelului, „imbogatita” temporar cu sistemele de lumini folosite la filmarea reclamei

 

 

Asa ca, sub mandatul de selectioner al lui Piturca se va realiza totusi minunea: Hunedoara va fi la Rio! 😉

 

 

MocanitaSaving

ASC

 

 

 

 
3 comments on “EXTRAORDINAR: Castelul Corvinilor de la Hunedoara va fi promovat intr-o reclama difuzata in toata lumea pe intreaga durata a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia!
    • Da, cu orice ocazie, intre doua beri baute in timpul meciurilor, le reamintim prietenilor ca monumentul ala superb din reclama la Ford este Castelul Corvinilor din Hunedoara! 😉

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *