Uite cum se „rezolva” 53 de milioane de euro in cateva luni in Romania!

Daca tot a trecut aburul micilor si al berilor cinstite de 1 Mai, am mai aruncat ochii si pe stirile care ne arata cum stam in realitate.

Si am observat ca procedurile de „rezolvare” a banilor de la bugetul statului se desfasoara in continuare, atat de transparent orchestrate incat nu ne ramane decat sa aplaudam..

Pai cum sa facem altfel dupa ce citim articolul din Hotnews, din care aflam cum „se propune a fi facute pe fonduri europene” niste studii de fezabilitate pentru cateva tronsoane de autostrada.

De ce ne legam de aceasta problema? Pentru ca stim ca studiile de fezabilitate au un anumit termen dupa care nu mai pot fi luate in calcul si ca astfel, in lipsa finantarii, ele se dovedesc a fi niste veritabile gauri negre in care aruncam milioanele de euro. Permiteti-mi sa cred cu convingere ca „propunerea” nu va avea succes si ca pana la urma tot din fondurile noastre se vor plati acesti bani!

In plus, traseele alese sunt atat de discutabile incat ne luam cu mainile de cap, gen Bucuresti-Alexandria-Craiova, asta desi era mult mai practica o prelungire spre Craiova a autostrazii existente Bucuresti-Pitesti.

Foto: HotNews

Foto: HotNews

 

Logica acestor licitatii anuntate taman acum?

Cred ca o gasim instantaneu amintindu-ne ca e an electoral.

Insa e nasol ca s-ar putea ca tot noi sa achitam nota de plata pentru toti micii, berile si galetile cu ulei de care se vor bucura votantii…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *