Curatenie transformata in sanatate la Hunedoara : H Clinic

In ultima perioada fusesem bombardat de informatiile din „telenovela” Carmen Harau – RMN. Era reluat cu precadere leit-motivul imbogatirii deputatei hunedorenilor pe spatele celor pe care ar trebui sa ii reprezinte. Si poate ca nu as fi fost corect informat daca nu as fi avut ocazia sa vizitez obiectivul disputei chiar in ziua inaugurarii sale. Va spusesem ca particip in weekend la o actiune de promovare a Hunedoarei, proiect organizat pentru cativa dintre cei mai cunoscuti bloggeri – care pot vedea cu ochii lor partile cu care comunitatea locala se poate lauda. Printre momentele interesante ale acestor zile, unul cu impact a fost tocmai acesta – inaugurarea clinicii H CLINIC in cadrul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din orasul nostru.

La 3 zile dupa aceasta vizita, inca ma gandesc ca, intr-adevar, dictonul „omul sfinteste locul” se poate aplica si cand vorbim de acest subiect. Pentru ca este impresionant sa vezi cateva poze care arata diferentele intre cum arata locatia inainte si cum arata dupa ce investitia a fost pusa in practica.

clinica1

clinica2

clinica3

clinica4

Da! Totul a costat „ceva bani”. Mai exact o suma in jurul a 1.3 milioane de euro. Pentru ca toate dotarile sunt de ultima generatie si rivalizeaza cu ceea ce vezi in marile clinici universitare ale tarii. Dar banii acestia provin din reinvestirea profitului companiei Proserv SA – tocmai societatea care se ocupa cu serviciile de salubritate din municipiul Hunedoara. De aici si titlul acestui articol! 😉

Pentru ca cetateanul Carmen Harau a investit banii pe care putea sa ii toace altfel (aruncandu-i pe birturi, palate si alte becalisme) intr-o unitate sanitara moderna, locatie care sporeste confortul concetatenilor ei si ii scuteste de drumuri nu foarte distractive atunci cand nevoia te trimite departe de casa, la RMN. Mai mult, fiind vorba de o astfel de suma, e de apreciat ca s-a materializat si prin oferirea unei oportunitati profesionale care sa inlesneasca activitatea medicilor din oras, printre care si entuziasta sa fiica – Catrina. Ar fi putut sa ii ia vreo doua Bentley-uri de banii aia, nu?! Dar nu, de banii aia s-a dotat clinica din Hunedoara cu aparate esentiale si mai mult decat necesare: RMN, DEXA si ecograf 4D!

Indiferent de opiniile pro sau contra, cel mai important ramane, concluzionand, ca prin inaugurarea acestui stabiliment, s-a reusit la Hunedoara transformarea curateniei in sanatate. Celor care  nu pot aprecia acest lucru le urez doar sa fie feriti de boli, ca sa inteleaga ce conteaza cu adevarat in viata! 🙂

 

P.S.: Evenimentul #vizitainhd 2014 a fost organizat de Seby, Calin si Denisa, iar alte opinii despre inaugurarea clinicii medicale H Clinic la Hunedoara mai puteti citi si in articolele:

http://www.criserb.com/blog/cu-ajutorul-omului-carmen-harau-hunedoara-are-rmn.html

Vizită în HD: de astăzi, Hunedoara are RMN

Vizită în HD: Despre RMN, DEXA și Ecografie la H Medical Clinic

Pe mine m-a impresionat Centrul H-MEDICAL CLINIC finantat si realizat de Carmen Harau

http://www.masajarad.ro/h-medical-clinic

toti

 
4 comments on “Curatenie transformata in sanatate la Hunedoara : H Clinic
  1. iar eu le doresc celor care nu constientizeaza importanta aparaturii moderne cat mai aproape de bolnav, sa apeleze la aparatura si poate abia ulterior vor fi multumiti
    Fara sanatate , populatia nu e productiva !

     
  2. Ştiu cel puţin un hunedorean care se bucură că are RMN-ul în oraş: pe mine. Cât despre cei care o critică pe Carmen Hărău că a făcut ceva bun, adică a adus la Hunedoara RMN, aparat pentru măsurarea densităţii osoase şi un ecograf ultraperformant, toate fabricate în 2014, ce mai poţi spune? Sunt plătiţi de un politician din alt partid decât cel din care face parte doamna Hărău ca să o ponegrească. Halal politică, halal politician! În loc să facem ceva pentru oameni, facem gura mare că deputatul investeşte într-un oraş pe care mulţi îl credeau mort!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *