Thirty Seconds To Mars vor concerta in premiera in Romania! Afla din articol cum poti cumpara bilete cu pret redus la un spectacol unic, doar in urmatoarele 10 zile.

Dupa ani de asteptare, trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti.

Sunt incantat sa va pot oferi o modalitate prin care veti putea achizitiona bilete cu pret redus la acest mega-spectacol!

Ce trebuie sa faceti?

1. Intrati pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/thirty-seconds-to-mars-p-bucuresti-romexpo-363095/event.html
2. Apasati pe butonul BILETE.
3. Introduceti codul urmator: BLG507RO (il puteti folosi de cate ori vreti voi pana pe data de 15 iunie)
4. Bucurati-va de biletele cu pret redus! 🙂

 

Thirty Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

“Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce da si numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasandu-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia, si pe locul sase in SUA si Canada.

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborat recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodata de o trupa rock, intrand in faimosul Guinness World Record. Trupa a concertat fara intrerupere timp de doi ani, in 60 de tari de pe sase continente, majoritatea evenimentelor fiind „sold out„. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane, care au ramas fara suflare, eveniment dupa eveniment.

In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS, cat si de pe This is War,  A Beautiful Lies si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”

Thirty-Seconds-To-Mars

 

ComponențaThirty Second To Mars:

Jared Leto (voce/chitară),

Shannon Leto (tobe),

Tomo Milicevic (chitară/clape)

 

http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/tour/

 

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production si

D&D East Entertainment

 
One comment on “Thirty Seconds To Mars vor concerta in premiera in Romania! Afla din articol cum poti cumpara bilete cu pret redus la un spectacol unic, doar in urmatoarele 10 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *