Un nou start in fotbalul hunedorean

IMPREUNA PENTRU HUNEDOARA!

ASC
Lupta noastra spre indeplinirea unui vis ce ne tulbura noptile in ultimii 10 ani – readucerea la viata a echipei FC CORVINUL 1921 si a spiritului hunedorean care a calauzit aceasta echipa – cunoaste in aceste zile un moment important. Astfel, in urma discutiilor consistente purtate cu edilii municipiului, am reusit sa initiem cooptarea in Consiliul Director al actualei echipe a hunedorenilor a doi membri proveniti din randul suporterilor si societatii civile.
Mai mult, ni s-a propus ca unul dintre cei doi, adica eu – Alin Barna – sa detin functia de Presedinte Executiv al echipei FC Hunedoara si sa imi pun in slujba acestui proiect toate abilitatile si competentele de care dispun si pe care le-am demonstrat in activitatea profesionala.
Alaturi de camaradul Ghiorghita Daniel si sustinuti de forta suporterilor corvinisti din Peluza Nord Hunedoara, vom incerca sa coalizam toate energiile pozitive ale regiunii in vederea realizarii obiectivelor pe care ni le-am propus:
– Relansarea echipei FC Corvinul 1921 Hunedoara;
– Construirea unui club serios, ale carui resurse sa fie chibzuite judicios si care sa fie caracterizat prin transparenta si performanta;
– Oferirea sansei tinerilor hunedoreni sa isi dezvolte aptitudinile sportive intr-un climat profesionist, propice evolutiei lor personale;
– Atragerea la stadion a cat mai multor pasionati de acest sport si readucerea spectatorilor in tribunele hunedorene;
– Re-sadirea, dupa multa vreme, in inimile hunedorenilor, a semintelor mandriei de suporteri ai echipei care a lansat o pleiada de valori ale fotbalului romanesc.
Garantia sustinerii proiectului nostru de catre conducatorii acestui oras ne onoreaza dar in acelasi timp ne obliga, atat pe noi cat si pe dumnealor, la un parteneriat bazat pe implicare si corectitudine.

Ceilalti membri ai Consiliului Director vor fi domnii Ioan Petcu, Dorin Nicsa si Nelu Ardelean, cel din urma din postura de reprezentant al Consiliului Judetean Hunedoara.
Fac un apel public spre factorii decizionali din companiile care isi desfasoara activitatea in municipiul nostru precum si catre micii intreprinzatori hunedoreni care doresc sa sprijine fenomenul fotbalistic din Hunedoara. Sub sloganul “Impreuna pentru Hunedoara”, in parteneriat cu Primaria Municipiului Hunedoara si Consiliul Judetean, initiem o actiune de atragere langa echipa de fotbal FC Hunedoara a tuturor celor care doresc sa isi asocieze imaginea societatii alaturi de acest proiect. Sunt binevenite sponsorizarile care vor fi gestionate transparent si pentru care se va oferi in schimb spatiu publicitar atat pe stadion cat si pe materialele echipei care reprezinta orasul. Sumele provenite din sponsorizari se vor adauga celor oferite de Consiliul Local si Consiliul Judetean Hunedoara si vor asigura reprezentarea cu mandrie a insemnelor alb-abastre pe intreg teritoriul tarii. Avem convingerea ca implicarea tuturor va ajuta la realizarea unui parteneriat benefic intregii comunitati!
Cu mandrie, IMPREUNA PENTRU HUNEDOARA!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *