FC HUNEDOARA a intors sentinta initiala, CASTIGAND PROCESUL cu Casito Turism!!!

Alin proces

Conducerea executiva a FC Hunedoara a reusit ieri sa evite o lovitura apreciabila din punct de vedere financiar, obtinand o sentinta favorabila definitiva in procesul pe care fostii finantatori il deschisesera impotriva clubului. Astfel, suma de aproape 1.5 miliarde lei vechi a ramas in vistieria hunedorenilor, desi dupa prima decizie a instantei de judecata ea era pierduta in intregime.

Contactat telefonic, presedintele clubului, domnul Alin Barna, ne-a explicat pe scurt istoricul ultimelor intamplari: “la inceputul lunii ianuarie a anului curent ne-am trezit ca cei de la Casito Turism ne-au actionat din nou in instanta pentru a le achita o factura ce decurgea dintr-un cantonament efectuat de echipa la Baile Herculane in perioada in care domnul Silvan Toma finanta clubul FC Hunedoara.

Fara a sta prea mult pe ganduri, am apelat la serviciile unui avocat care sa ne reprezinte si impreuna cu care sa ne construim apararea. Surprinzator, in prima instanta, magistratii le-au acceptat solicitarea reclamantilor si ne-au somat sa le achitam suma facturata si penalitatile aferente.

Fiind constienti ca suntem mandatati sa gestionam bani publici, ai comunitatii locale si judetene, nu ne-am dat batuti si am contra-atacat, aparandu-ne drepturile si stabilitatea financiara. Am avut parte de o noua procedura de judecata, condusa de un complet de doua persoane, si, formand o echipa excelenta cu avocatul nostru, domnul Ungureanu Adrian, am reusit sa ne demonstram cu succes cauza!

Nu intru in detaliile argumentelor pe care le-am ridicat in speranta obtinerii unei decizii favorabile, cert este ca aceasta sentinta definitiva ne ofera satisfactia lucrului bine gandit si ne fereste de un mic cutremur neasteptat in momentul creionarii bugetului pentru anul 2015!”

sentinta

 

sursa foto: Servus Hunedoara, Facebook

Sursa articol: www.corvinul1921.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *