Sa scriem din nou!..ca avem ce!

Eu

Informatia circula nestingherita in zilele noastre si ne copleseste de cele mai multe ori. Buna, rea, veridica sau nu, mai ales in mediul virtual ea, informatia, zburda libera si rareori verificata.

Presa scrie, autorii posteaza, toata lumea este invitata sa comenteze si sa isi dea cu parerea. Nu prea conteaza pertinenta opiniilor, nu se filtreaza emisiile generate de fiecare dintre noi.

Si atunci?

Eu de ce sa nu imi reiau scrisul?

De ce sa nu imi informez interesatii direct „de la sursa„?

Mai ales ca din propria experienta am inteles ca atata timp cat argumentele sunt temeinice si dovezile clare voi avea intotdeauna sansa sa castig increderea cititorului si sa ma asigur ca realitatea va fi cea care ii va ghida convingerile prin tumultul informatiilor contradictorii sau manipulatoare.

Gata cu introducerea, sper ca v-am starnit curiozitatea.

De astazi VOI SCRIE!

Si, pentru ca e in trend zilele astea, imi voi relua postarile pe blog cu un serial care sunt convins ca va face furori: Presedintele fotbalului hunedorean – doi ani de povestit la nepoti.

Cu date concrete, informatii fierbinti, convorbiri tulburatoare, episoadele va vor purta prin cele mai interesante fatete ale universului fotbalistic hunedorean.

Stati aproape!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *