Caroll Med salveaza inimi!

caroll

S-au dus vremurile in care traiai linistit, fara grija zilei de maine si fara sa te preocupi prea mult de viata ta sau a familiei. Omul contemporan este coplesit din ce in ce mai mult de stresul cotidian si, inevitabil, se trezeste pus in situatia de a se apleca deosebit de atent si asupra propriei sanatati.

Prins complet in tumultul recentelor evenimente profesionale, tinusem extrem de putin cont in ultima vreme de starea de sanatate a tatalui meu. Stiam ca i se descoperisera de curand cateva probleme cardiace care, alaturate si altor afectiuni medicale, incepeau sa ne sporeasca ingrijorarea. Dar, repet, aveam alte prioritati. Din pacate. Din pacate atat pentru el cat si pentru propria mea sanatate.

Asta pana cand, stiindu-l plecat in concediu, i-am dat un telefon sa il intreb cum se mai simte. Raspunsul m-a speriat. Nu e o veste buna cand tatal iti spune cu o voce slabita ca se simte din ce in ce mai rau. Incercase totusi sa ma linisteasca, spunandu-mi ca deja s-a interesat in cateva locuri si aflase ca la noi in oras, in Hunedoara, tocmai s-a deschis un nou centru medical – Caroll Med coordonat de reputatul medic Radu Carollina, si unde se va programa pentru o consultatie odata ce va reveni acasa din concediu.

Ii cunosteam atat competenta profesionala precum si probitatea morala doamnei Radu, insa nefiind deplin convins de alegere, am inceput sa caut si eu cat mai multe informatii legate de aceasta locatie. Am gasit pagina lor de Facebook de unde am putut afla ca la adresa din Hunedoara, str. George Enescu, nr. 1 bis, ap. 3, au o gama foarte diversificata de servicii medicale:

medic

Bine-bine, servicii ofera toti, dar cum le presteaza??? Si cat de multumiti sunt pacientii care aleg „sa se caute” la aceasta clinica?

Cine imi putea raspunde mai obiectiv decat cel aflat in dificultate – adica tatal meu? Asa ca ieri mi-am organizat timpul si am reusit sa ajung sa ma intalnesc cu el. Subiectul principal al discutiilor – evident, situatia sanatatii sale.

Si m-a convins: se prezentase la Caroll Med conform programarii si intr-adevar a fost tratat asa cum era normal, dupa cele mai moderne standarde medicale. Personalul medical atent, dotarea de ultima generatie, un limbaj pe intelesul pacientului! Parca si optimismul ii crescuse instantaneu. Atat optimismul cat si speranta in rezolvarea tuturor necazurilor pricinuite de boala sacaitoare.

Semn clar ca se poate!

Si ca viata ne ofera nu numai probleme ci si solutii!

Iar solutia lui de inceput s-a numit simplu si concis : Caroll Med Hunedoara!!!

Pentru SANATATE!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *