OMUL ZILEI (09.09.16)

crisan

Ovidiu Crisan – om de afaceri hunedorean – care a continuat investitiile in economia locala prin renovarea completa a unei aripi de cladire din zona garii orasului, permitand deschiderea in cadrul locatiei a unui magazin alimentar si a unui aprozar bine aprovizionat.

Alaturi de brutaria binecunoscuta din cladire, apartinand unui alt antreprenor serios, cele doua spatii comerciale inaugurate completeaza polul cumparaturilor din zona, constituindu-se intr-o oferta adresata nu doar locuitorilor din cartierele vecine ci si altor cetateni din oras sau aflati in tranzit prin preajma autogarii si statiei CFR, asumandu-si rolul de concurent serios pentru hypermarket-urile cu capital strain din Hunedoara.

In ciuda celor care considera investitia ca fiind doar o alta cale de imbogatire a omului de afaceri „pe spinarea cetateanului de rand”, noua locatie promite a-si pastra preturile atractive afisate inca de la deschidere, Ovidiu Crisan bazandu-se pe curajul de a ataca si acest segment comercial chiar daca foarte multe magazine de profil isi inchisesera obloanele in ultima perioada in orasul nostru.

Startul a fost peste asteptari, prima zi aducand laolalta o multime de cumparatori care si-au umplut plasele satisfacuti de raportul pret-calitate intalnit la fata locului, eu fiind nevoit sa stau la rand mai bine de jumatate de ora (!!!) pentru a-mi cumpara portia zilnica de struguri cu care ma obisnuisem in ultima perioada. Dar s-a meritat! 🙂

aprozarraprozar

aprozar1

 
One comment on “OMUL ZILEI (09.09.16)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *