OMUL ZILEI (19.09.16)

ciolos

Dacian Ciolos – prim-ministrul tarii noastre – care astazi si-a continuat prestatiile publice cu care ne-a obisnuit printr-un nou discurs coerent si bazat pe argumentele concrete ale cifrelor. Mai mult, dupa ce a fost inca o data atacat cu tupeu de presedintele PSD-ului, premierul si-a pastrat bunul simt proverbial si a raspuns in aceeasi maniera eleganta dar care din pacate nu „prinde” la marea masa a electoratului de la noi.

De cele mai multe ori, imaginea de ansamblu pe care o lasa domnul Ciolos este una a personajului aflat fara voia sa intr-un rol pe care auditoriul nu il merita a-l aplauda, si ale carui eforturi sunt de cele mai multe ori neintelese de catre publicul avid de balacareala, tupeu, minciuna si demagogie fara fond.

Pacat, foarte pacat, ca nici atunci cand beneficiem de expertiza unor oameni de valoare nu suntem capabili sa o apreciem asa cum se cuvine!

 
One comment on “OMUL ZILEI (19.09.16)
  1. Pingback: Let’s Do It, Hunedoara! Sambata, ampla actiune de ecologizare in Parcul CORVIN! | Alin Barna. Blog personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *