OMUL ZILEI (21.09.16)

alin-cioban

Alin Cioban – presedintele Comisiei de Fotbal Feminin din cadrul FRF – este „motorul” dezvoltarii acestui fenomen in tara noastra, proiectul gandit de domnia sa – „Fotbal si feminitate” obtinand premiul HatTrick acordat de UEFA, facand-0 pe managerul pentru dezvoltarea fotbalului feminin din cadrul forului continental, Emily Shaw, sa declareAm mai fost in Romania in urma cu 6-7 ani si nu ma asteptam ca 6 ani mai tarziu sa fiu aici ca sa inmanez acest premiu. Cred ca progresul este unul remarcabil si nu este intamplator. Stim ca succesul hraneste la randul sau mai departe succesul. Am fost impresionata de eforturile facute de Federatia Romana de Fotbal pentru dezvoltarea fotbalului feminin si prevad un viitor plin de succes in aceasta directie”.

Ca o consecinta a acestui progres vine si calificarea in premiera a echipei nationale de fotbal feminin a Romaniei la barajul pentru Campionatul European care se va desfasura anul viitor in Olanda, dupa doua victorii extraordinare realizate impotriva selectionatelor Ucrainei si Greciei si o maniera foarte profesionista de abordare a jocului de catre fetele noastre.

Felicitari Alin, felicitari si celorlalti membri ai staff-urilor federal si tehnic, precum  si fotbalistelor noastre admirabile!

Mult succes in dubla cu Portugalia!!!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *