Vrei sa cresti? Suntem langa tine!

Studiind piata locala din Hunedoara si imprejurimi, am constatat ca exista destul de putine surse de sprijin atunci cand apare nevoia de crestere. Si cand ne referim la crestere o facem gandindu-ne atat la companiile care activeaza aici cat si la oamenii obisnuiti care formeaza comunitatea locala. Fiecare se bazeaza pe propriile idei, incearca neincetat tot felul de variante, apeleaza la orice „cunostinta” binevoitoare care este dispusa sa ii ofere un sfat. E o invazie de „parerologi” care isi doresc sincer sa fie de ajutor, dar de cele mai multe ori te conduc spre esec. Iar odata aflat in buza esecului, ridica neputinciosi din umeri si iti ofera scuza „eu doar ti-am zis, am incercat sa te ajut, nu erai obligat sa te iei dupa mine!”. Nimeni nu isi asuma nimic. Viata merge inainte iar singurul care pierde esti TU.

Exemple?

Destule.

De la tot felul de sondaje de opinie si exit-poll-uri fuserite si care de cele mai multe ori au dat rezultate in oglinda, pana la nunti oneste terminate cu o gaura imensa in bugetul tinerilor insuratei doar pentru ca o matusa le-a spus ca „da bine sa pui pe masa sapte feluri de mancare”. Sa nu mai vorbim de firmele care au incercat sa isi construiasca o imagine de succes aruncand saci de bani pe niste clip-uri de promovare cel putin hilare.

Si atunci?

De ce sa nu ai si o optiune profesionista? De ce sa nu alegi siguranta lucrului bine facut?

Pentru ca ea exista!

adal-sigla-mica

Societatea ADAL CONSULT a fost constituita tocmai din dorinta de a dezvolta gradul de eficienta al instrumentelor utilizate pentru sustinerea ideilor constructive si pentru a oferi celor interesati solutiile corecte la necesitatile lor.

Avand ca domeniu principal de activitate consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii, ADAL va gestiona eficient si actiunile de promovare a imaginii clientului – oferind in paralel suportul necesar pentru obtinerea informatiilor corecte si necesare in procedurile de interes general.

In acelasi timp, ADAL este partenerul celor care au nevoie de raspunsuri exacte la intrebarile lor, raspunsuri care sa il ajute pe client sa inteleaga fara echivoc nivelul la care se situeaza. Indiferent ca ne referim la un sondaj de opinie ori la un studiu de marketing, dincolo de simplul raspuns pus la dispozitie, ADAL ofera si planul de actiune necesar imbunatatirii situatiei reflectate.

grafic2

Simultan cu activitatile desfasurate de companie, ADAL isi propune ca prin acoperirea intregii palete de activitati sportive sa se implice activ si in dezvoltarea acestui segment, asumandu-si rolul de organizator competent al diverselor evenimente si competitii de profil.

Nu in ultimul rand, avantajata de expertiza in domeniu a celor implicati in companie, ADAL vine in sprijinul celor care doresc sa acceseze fondurile adresate ONG-urilor, asociatiilor si fundatiilor din comunitate, identificand proiectele eligibile cu cea mai mare oportunitate de succes – asigurand apoi conceperea, depunerea si ulterior managementul fiecarui proiect gestionat.

Toate aceste caracteristici vin sa completeze tabloul unei companii ambitioase si pregatite sa ofere de fiecare data solutia solicitata de client.

De fiecare client, tratat cu intreaga atentie si respectul necesar.

De VOI!

 
One comment on “Vrei sa cresti? Suntem langa tine!
  1. Pingback: OMUL ZILEI (22.09.16) | Alin Barna. Blog personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *