Un altfel de „omul zilei” – Dan Terteci – ne impartaseste comoara GANDURILOR sale

Intr-o perioada in care scrierea unei carti a fost aruncata in derizoriu de avalansa „lucrarilor stiintifice” publicate de „marii smecheri ai Romaniei” din dorinta de a-si scurta perioada petrecuta dupa gratii, a devenit din ce in ce mai dificil sa apreciem pe merit adevaratele eforturi ale celor care zamislesc idei. Printre zeci de carti incropite pe genunchii imbracati in zeghe, nestematele genului se chinuie din greu sa iasa la suprafata si sa fie receptate asa cum ar trebui sa fie de catre publicul larg – juriul celor care dau verdicte.

terteci

Dan Terteci – OMUL, avandu-l in brate pe prietenul Sebi Snautzer

Curajul unui astfel de gest, de lupta, ii apartine incepand de ieri si jurnalistului Dan Terteci – autor al volumului de proza scurta „Ganduri. Lupta lui e cu atat mai incantatoare cu cat ea a fost purtata pentru prietenii sai, cititorii onesti, oamenii care inca mai traiesc cu speranta. Speranta ca inca se mai poate schimba ceva si ca viitorul trebuie sa fie asa cum ne dorim cu totii. Poate tocmai de aceea, lansarea volumului sau, organizata la Teatrul de Arta din Deva, i-a strans alaturi de autor in primul rand pe prieteni. Pe prietenii sai, sufletele care rezoneaza cu gandurile asternute pe hartia cartii, pe cei care ii apreciaza cu consideratie eforturile de-a schimba ceva in societate.

invitati

Marius Dragomir, Mihai Pert Alexandrescu, Catalin Tibori, Nicolae Stanciu, Alina Buciu

Nu zabovesc asupra evenimentului in sine, unul incarcat de emotie, de valoare si de prietenie, dar va invit, daca aveti ocazia, sa ii deschideti cartea. Sa ii cititi gandurile, sa ii patrundeti in incantatorul univers si sa va imprieteniti. Cu el, cu gandurile sale, cu lectia simpla de viata pe care ne-o ofera.

Iti multumim, domnule Danut Gigi Terteci!

Iti multumim!

ganduri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *