Fain eveniment: „Sanatate, sport si voie buna” – orientare in alergare, la Hunedoara!

Va spusesem saptamana asta ca azi va fi rost de miscare in Parcul Tineretului din Hunedoara. Si va spuneam ca parca m-as baga si eu la o orientare in alergare pe aleile insorite. Ce credeti, m-am bagat?

Ati ghicit: NU! :))

Sa imi fie rusine! 😉

Dar chiar daca sunt mai lenes din fire, „calitatea” asta nu m-a oprit sa particip ca simplu spectator la actiunea pe care cei de la Orienteering Masters o programasera pentru astazi.

Si chiar am fost incantat sa vad zecile de copii care si-au luat inima in dinti si s-au inscris in competitie, impartiti pe categorii de varsta, reusind cu totii sa termine proba de concurs.

Cu harta in mana si ambitia in suflet, micii sportivi s-au descurcat de minune, dovedind reale calitati si aptitudine pentru orientarea in alergare, incheind actiunea cu zambetul pe buze, spre mandria deplina a parintilor prezenti la locul de desfasurare.

GALERIE FOTO (click pe fiecare fotografie pentru dimensiunea completa):

Iar cum unor copii le creste bucuria si mai mult atunci cand sunt rasplatiti pentru eforturile si implicarea lor, organizatorii evenimentului, coordonati de neobosita Mariana Fratilescu, le-au pregatit tuturor participantilor premii egale – un motiv in plus sa ii atraga pe cei mici spre practicarea acestui complex sport.

Drept urmare, convins fiind de veridicitatea dictonului minte sanatoasa in corp sanatos, promit sa va tin la curent si de acum incolo cu programarea actiunilor de acest fel, nu de alta, dar poate veti gasi interesanta ideea si va veti indruma si proprii copii catre orientarea in alergare!

P.S: La un moment dat, auzind discutia intre doi baietei care tocmai se intorsesera de pe traseu:

– A fost greu, ma? Esti obosit?

– Nu, ma! Da’ tu?

– Cum sa fiu obosit, nu vezi ca nici fetele nu au obosit, d-apai eu, care-s baiat!!

m-am gandit cu duiosie la cat de mult i-ar place Darei mele sa concureze si ea cu ceilalti copii. Stiind-o foarte ambitioasa si tot timpul deschisa provocarilor, sunt absolut sigur ca s-ar simti in elementul ei si nu s-ar lasa pana nu s-ar clasa pe podium. 🙂

dara

Dara, alaturi de alti colegi de scoala, in Irlanda

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *