Maine, iubitorii Mocanitei Hunedoara se intalnesc din nou. Tu vii?

Pasionati si cu sufletele pline de speranta ca intr-o zi visul lor va deveni realitate, iubitorii Mocanitei Hunedoara au programat din nou o iesire pe traseul exceptional al trenului atat de drag.

Increzatori ca timpul lucreaza in favoarea implementarii unui proiect de o valoare turistica inestimabila, hunedorenii care militeaza pentru refacerea liniei inguste dintre Castelul Corvinilor din Hunedoara si Furnalul de la Govajdie, se vor intalni maine, 21 octombrie, la orele 10:00 in curtea exterioara a Castelului.

De acolo, dupa o planificare initiala a desfasurarii actiunii, se va pleca inspre terasament, continuandu-se apoi plimbarea pe intregul traseu pe care odinioara suierau locomotivele trenurilor incarcate cu mandrii padureni.

Vestile sunt bune, vremea va fi ideala pentru o iesire in natura, prietenia si buna-dispozitie sunt garantate, iar cei cu experienta de ani de zile in sustinerea acestei idei, printre care se remarca de departe sufletistii Rudolf Hanzelik si Dan Bera, vor face tot posibilul ca cei prezenti sa se bucure din plin de peisajele superbe si de povestile tesute in jurul acestui traseu turistic inegalabil.

Asa ca, daca ti-am atras atentia si ti-am starnit interesul pentru actiunea programata maine, nu mai astepta. Anunta-ti gasca de prieteni, pregateste-ti imbracamintea si incaltamintea adecvate unei plimbari prin natura, si hai!

Noi te asteptam cu drag!

Foto: Petru Stanciu 

Ah, era sa uit…

Uite aici ce mult ne-am distrat la actiunea din 2014 dedicata Mocanitei! 😉

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *